Carrière

/// Op weg naar succes met Hänsch

Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle bezit

Ons meest waardevolle bezit zijn onze toegewijde medewerkers, die dagelijks bijdragen aan de voortdurende ontwikkeling van Hänsch als de specialist op haar vakgebied. Succes is niet een individuele prestatie, maar een collectieve prestatie van de medewerkers en het management. Hänsch kan zowel vertrouwen op medewerkers met jarenlange ervaring als op goed jong talent.

Kans om mee te groeien met het bedrijf Hänsch

Hänsch biedt zijn medewerkers zekere en toekomstgerichte banen, alsook een uitstekende werkomgeving. Optimaal uitgeruste werkplekken en de modernste werkmiddelen, zorgen voor motivatie en de beste werkresultaten. Iedere medewerker kan profiteren van individuele opleidingsmogelijkheden en zo hun potentieel ten volste ontwikkelen. Hierdoor kan iedereen een waardevolle bijdrage leveren aan het gezamenlijke succes van de onderneming.

Vorm uw toekomst - Word deel van het Hänsch-team

Succesvol werken is een kans om te groeien, om elke dag iets nieuws te leren en om gezamenlijke doelen te bereiken. Wij geven al onze medewerkers deze kansen, geven hen vrijheid en bevorderen hun creativiteit. Wilt u ook deel uitmaken van het Hänsch-Team? Kijk dan naar onze vacatures!

 

VACATURES

 

Hänsch Signalis B.V.

Heer Stefan Fangmeyer
Zilverweg 6
8445 PE Heerenveen
stefan.fangmeyer@haensch-signalis.nl