Hänsch - Bedrijfsfilosofie

 

Innovatie ///  Creativiteit ///  Deskundigheid /// Passie ///  Precisie


Sinds 1984 ontwikkelt, produceert en verkoopt Hänsch innovatieve optische- en akoestische signalering van hoge kwaliteit voor de automotivebranche. Vanaf die tijd heeft zich een bedrijf ontwikkeld dat zijn hoogwaardige producten wereldwijd verkoopt. Met in totaal ca. 300 medewerkers, verdeeld over de productielocaties in Herzlake, Sternberg en Teltow (Duitsland) en de distributielocaties in Oostenrijk, Spanje, Frankrijk en Nederland bedient het bedrijf de internationale markt.

Hänsch is een merk dat synoniem staat voor hoge kwaliteit, innovatie en permanente vooruitgang. Deze principes van de bedrijfsfilosofie dringen door tot alle gebieden van het bedrijf en zorgen voor een groot vertrouwen bij de klanten en zakenpartners.

Talrijke samenwerkingsverbanden met bekende voertuigproducenten en fabrikanten van hulpverleningsvoertuigen zorgen voor de gezamenlijke verdere ontwikkeling en optimale aanpassing van producten, die slechts één doel hebben - de verkeersveiligheid.

DE NIEUWSTE PRODUCTIEPROCESSEN EN TECHNOLOGIEËN

De beste kwaliteit wordt bereikt door de meest moderne productieprocessen- en technologieën. Er staat het bedrijf bijvoorbeeld een eigen modern SMD-montagesysteem ter beschikking, met een volledig geautomatiseerde montagerobot, evenals een specifiek laksysteem ter bescherming van gevoelige printplaten. Ook op het gebied van "Industrie 4.0" neemt Hänsch zijn maatregelen ter optimalisatie van het totale proces.

Met geautomatiseerde productielijnen voldoet Hänsch niet alleen aan de hoge kwaliteitseisen van de auto-industrie, maar ontwikkelt het ook producten die grote concurrentievoordelen bieden. Altijd een stap verder - met deze intentie blijft Hänsch zeer goed gepositioneerd voor de toekomst en zal het zijn positie als specialist op het gebied van optische- en akoestische signalering blijven uitbreiden.

TOEKOMSTIGE ONTWIKKELINGEN

Hänsch ontwikkelt de oplossingen van morgen. Hooggekwalificeerde ingenieurs in het ontwikkelingscentrum zorgen voor de ontwikkeling van nieuwe producten en aanpassing van bestaande producten. De nieuwste technologieën en processen voor de ontwikkeling van elektronica, software en mechanische 3D-constructie staan daarbij tot hun beschikking. Speciale softwaretools en apparaten ondersteunen de simulatie voor de berekening van akoestische- en licht technische metingen. De producten worden onder de geldende goedkeuringsvoorwaarden getest in de eigen lichtmeetruimte, het akoestische- en EMC-laboratorium en in de klimaattestruimte.

Voor Hänsch spreken talrijke goede redenen, sterke kwaliteit- en servicekenmerken. We vertrouwen op dynamische principes, om samen met onze klanten en partners altijd de best mogelijke resultaten te behalen.

 

/// Hänsch - Een sterke partner aan uw zijde!

Hänsch
Hänsch
Hänsch
Hänsch