Signalis B.V. is overgaan in Hänsch Signalis B.V.

Hierbij informeren wij u, dat per 1 januari 2020 Signalis B.V. van eigenaar verandert. Het bedrijf Hänsch, met het hoofdkantoor in Duitsland en dicht bij de Nederlandse grens, zal de aandelen van de Ziegler-groep overnemen en 100% eigenaar worden van Signalis B.V.. Tussen Hänsch en Signalis B.V. bestaat al bijna 10 jaar een nauw samenwerkingsverband. Als exclusief importeur van Hänsch, heeft Signalis B.V. het Hänsch-productportfolio met succes op de Nederlandse markt gebracht. Tot nu toe behoorde Signalis B.V. in Nederland, net zoals Ziegler Brandweertechniek in Winschoten en Visser in Leeuwarden, tot de wereldwijde Ziegler-groep.

Per 01-01-2020 zal Signalis B.V. onder de naam Hänsch-Signalis B.V. haar activiteiten voortzetten. Klaas Reitsma blijft het gezicht van het bedrijf in Nederland, waardoor er op dat vlak voor u niets verandert.
Hänsch ontwikkelt en produceert innovatieve en kwalitatief hoogwaardige automotive-systeemoplossingen op het gebied van optische- en akoestische signalering.

Hänsch Signalis B.V. biedt systeemoplossingen, zoals bijvoorbeeld complete plug & play-pakketten voor hulpverleningsvoertuigen. Deze omvatten bijvoorbeeld voertuigspecifieke montagesteunen en diverse bedienunits met bijpassende kabelbomen. Dit biedt voor onze klanten talloze voordelen, bij zowel de opbouw en installatie, alsook in het dagelijks gebruik.

De Hänsch-producten zullen zowel bij Ziegler Brandweertechniek als Visser een belangrijke plaats in het leveringsprogramma blijven innemen. Dit benadrukt de jarenlange goede samenwerking als zakenpartner en het vertrouwen in het kwalitatief hoogwaardige productassortiment.

De levering van nieuwe en lopende bestellingen is uiteraard gegarandeerd.

Voor eventuele vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met Klaas Reitsma.

Klaas Reitsma

Tel: + 06-29 05 72 31
Email: klaas.reitsma@haensch-signalis.nl

Adres:

Hänsch Signalis B.V.
Zilverweg 6
8445 PE Heerenveen

sales@haensch-signalis.nl
www.haensch-signalis.nl